Biodinamika a borászatokban

Szabó Alexa (2020) Biodinamika a borászatokban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Biodinamika a borászatokban.pdf] PDF
Biodinamika a borászatokban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (813kB)

Absztrakt (kivonat)

A biodinamika borászatokban jelenlegi helyzetét kutattam a Magyarországon és Szlovákiában. Felkeresve két borászatot, egyik Demeter minősítéssel rendelkezik, másik pedig biodinamikus gondolkodásmóddal műveli a szőlőt. Velük mélyinterjút készítve próbáltam a biodinamika gyakorlati alkalmazásait megismerni.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Seregi Andrásné
Belső
óraadó tanár, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: biodinamika, biogazdálkodás, bor, borászat, SWOT-elemzés
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 13:45
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 13:45

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet