Szabó Alexa (2020) Biodinamika a borászatokban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Biodinamika a borászatokban.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (813kB) |
Absztrakt (kivonat)
A biodinamika borászatokban jelenlegi helyzetét kutattam a Magyarországon és Szlovákiában. Felkeresve két borászatot, egyik Demeter minősítéssel rendelkezik, másik pedig biodinamikus gondolkodásmóddal műveli a szőlőt. Velük mélyinterjút készítve próbáltam a biodinamika gyakorlati alkalmazásait megismerni.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | biodinamika, biogazdálkodás, bor, borászat, SWOT-elemzés |
| SWORD Depositor: | User Archive |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive |
| Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 13:45 |
| Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 13:45 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

