Industry 4.0 and Artificial Intelligence in Catering

Vágó Ferenc Félix (2020) Industry 4.0 and Artificial Intelligence in Catering. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Thesis_Ferenc Felix Vago.pdf] PDF
Thesis_Ferenc Felix Vago.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (649kB)

Absztrakt (kivonat)

Industry 4.0 has got its effects both positive and negative ones in the food and beverages industry and in catering business too. Automation and robotisation created such circumstances that have never been experienced before from the scale to food processing to kitchen work and even delivering services. It can be easily pointed out that basically those companies could be competitive that utilise the advantages of Industry 4.0 the most appropriate way and can invest them in their everyday tasks in order to attract the biggest possible number of customers. However in my thesis it is highlighted that no kind of economic or industrial development can be achieved without taking into account the human beings, the human nature and the rights that are derived from the very essence of the human nature. 

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás (angol nyelven)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Bándoli Attila István
Belső
óraadó tanár, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: artificial intelligence, catering, food industry, ghost kitchen, industry 4.0
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 13:45
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 13:45

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet