Vágó Ferenc Félix (2020) Industry 4.0 and Artificial Intelligence in Catering. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Thesis_Ferenc Felix Vago.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (649kB) |
Absztrakt (kivonat)
Industry 4.0 has got its effects both positive and negative ones in the food and beverages industry and in catering business too. Automation and robotisation created such circumstances that have never been experienced before from the scale to food processing to kitchen work and even delivering services. It can be easily pointed out that basically those companies could be competitive that utilise the advantages of Industry 4.0 the most appropriate way and can invest them in their everyday tasks in order to attract the biggest possible number of customers. However in my thesis it is highlighted that no kind of economic or industrial development can be achieved without taking into account the human beings, the human nature and the rights that are derived from the very essence of the human nature.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-vendéglátás (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | artificial intelligence, catering, food industry, ghost kitchen, industry 4.0 |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 13:45 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 13:45 |
Actions (login required)
Tétel nézet |