A halak szerepe a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban

Nemes Adrienn (2015) A halak szerepe a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of KVIK szakdolgozat - A halak szerpe a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban KÉSZ.pdf] PDF
KVIK szakdolgozat - A halak szerpe a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban KÉSZ.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (972kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátó Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás szak

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Gundel János
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Halászat, Halgazdálkodás, Halgasztronómia, Élettani hatás, hal, Halászlé
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 14. 13:33
Utolsó módosítás: 2015. Szep. 21. 15:11

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet