Nemes Adrienn (2015) A halak szerepe a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
KVIK szakdolgozat - A halak szerpe a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban KÉSZ.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (972kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátó Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Halászat, Halgazdálkodás, Halgasztronómia, Élettani hatás, hal, Halászlé |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 14. 13:33 |
Utolsó módosítás: | 2015. Szep. 21. 15:11 |
Actions (login required)
Tétel nézet |