A bárkultúra innovációjának bemutatása budapesti bár példáján keresztül

Sudár Emese (2020) A bárkultúra innovációjának bemutatása budapesti bár példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat - Sudár Emese.pdf] PDF
Szakdolgozat - Sudár Emese.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Kutatásom egyik célja, hogy az adott bár hogyan fejlődött indulása óta és milyen formában működik Budapesten. A közelmúltban történt események hatására megszeretném említeni a koronavírus járvány hatását. Mivel a bárkultúra fejlődését kutatom ezért aktuális, hiszen rendkívül negatívan hatott a budapesti vendéglátásra. A lokális szempontból centralizált szolgáltatói piacot fejlesztő fogyasztói trendváltozások lehetőséget adnak a fejlődésre. A munkám célja, hogy a látvány mögött rejlő menedzsment-, és vezetéstechnikai elveket megismerjem. A budapesti bárkultúra-fejlődés kutatásának célja, hogy egy összetett képet biztosítson egy adott bárról, és érdemben hozzájáruljon a budapesti vendéglátásban elfoglalt helyéhez.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Gancsovné Rossi Krisztina
Belső
Mestertanár, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: bár, bárkultúra, innováció, koktél, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 13:05
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 13:05

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet