Kisüzemi sörök és az ahhoz kapcsolódó fogyasztási szokások Magyarországon

Warvasovszky Bendegúz (2020) Kisüzemi sörök és az ahhoz kapcsolódó fogyasztási szokások Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat Warvasovszky Bendegúz.pdf] PDF
Szakdolgozat Warvasovszky Bendegúz.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (821kB)

Absztrakt (kivonat)

Kutatásomban feltérképezem a hazai kisüzemi sörfőzdéket, részletezem termékeiket és ismertetem az ezzel kapcsolatos fogyasztási szokásokat. Továbbá megvizsgálom helyzetüket a vendéglátásban és azt, hogy hogyan ötvözik a kisüzemi söröket a gasztronómiában. 

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Dr. Lenkovics Beatrix
Belső
főiskolai docens, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: kézműves, kisüzemi termelés, kraft, sör, sörfőzde, sörgyártás, söripar
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 13:05
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 13:05

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet