Warvasovszky Bendegúz (2020) Kisüzemi sörök és az ahhoz kapcsolódó fogyasztási szokások Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| ![Szakdolgozat Warvasovszky Bendegúz.pdf [thumbnail of Szakdolgozat Warvasovszky Bendegúz.pdf]](http://dolgozattar.uni-bge.hu/style/images/fileicons/application_pdf.png) | PDF Szakdolgozat Warvasovszky Bendegúz.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (821kB) | 
Absztrakt (kivonat)
Kutatásomban feltérképezem a hazai kisüzemi sörfőzdéket, részletezem termékeiket és ismertetem az ezzel kapcsolatos fogyasztási szokásokat. Továbbá megvizsgálom helyzetüket a vendéglátásban és azt, hogy hogyan ötvözik a kisüzemi söröket a gasztronómiában. 
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | kézműves, kisüzemi termelés, kraft, sör, sörfőzde, sörgyártás, söripar | 
| SWORD Depositor: | User Archive | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive | 
| Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 13:05 | 
| Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 13:05 | 
Actions (login required)
|  | Tétel nézet | 
 
         
        
