Warvasovszky Bendegúz (2020) Kisüzemi sörök és az ahhoz kapcsolódó fogyasztási szokások Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat Warvasovszky Bendegúz.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (821kB) |
Absztrakt (kivonat)
Kutatásomban feltérképezem a hazai kisüzemi sörfőzdéket, részletezem termékeiket és ismertetem az ezzel kapcsolatos fogyasztási szokásokat. Továbbá megvizsgálom helyzetüket a vendéglátásban és azt, hogy hogyan ötvözik a kisüzemi söröket a gasztronómiában.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | kézműves, kisüzemi termelés, kraft, sör, sörfőzde, sörgyártás, söripar |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 13:05 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 13:05 |
Actions (login required)
Tétel nézet |