Vásárlási szokások vizsgálata a cukormentes és a teljes kiőrlésű gabonákból készült élelmiszerek körében

Pomper Kitti Katalin (2020) Vásárlási szokások vizsgálata a cukormentes és a teljes kiőrlésű gabonákból készült élelmiszerek körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Vásárlási szokások vizsgálata a cukormentes és a teljes kiőrlésű gabonákból készült élelmiszerek körében.pdf] PDF
Vásárlási szokások vizsgálata a cukormentes és a teljes kiőrlésű gabonákból készült élelmiszerek körében.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatomban a cukormentes és a teljes kiőrlésű gabonákból készült élelmiszerek vásárlási szokásait vizsgáltam, illetve bemutattam az ehhez szükséges elméleti alapismereteket. Célom a dolgozattal az volt, hogy minél több információt megtudjak a napjainkban alkalmazott vásárlási szokásokról, különös figyelmet fordítva a cukormentes és a teljes kiőrlésű gabonákból készült élelmiszerekre. A vásárlási szokások megismerése érdekében primer kutatást készítettem, melynek eredményeit összevetettem a szekunder adatokkal. 

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelem Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Kovács András
Belső
egyetemi docens, Kereskedelem Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: cukormentes élelmiszerek, fogyasztói magatartás, teljes kiőrlésű élelmiszerek, vásárlói magatartás, vásárlói szokások
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 13:03
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 13:03

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet