Pomper Kitti Katalin (2020) Vásárlási szokások vizsgálata a cukormentes és a teljes kiőrlésű gabonákból készült élelmiszerek körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Vásárlási szokások vizsgálata a cukormentes és a teljes kiőrlésű gabonákból készült élelmiszerek körében.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatomban a cukormentes és a teljes kiőrlésű gabonákból készült élelmiszerek vásárlási szokásait vizsgáltam, illetve bemutattam az ehhez szükséges elméleti alapismereteket. Célom a dolgozattal az volt, hogy minél több információt megtudjak a napjainkban alkalmazott vásárlási szokásokról, különös figyelmet fordítva a cukormentes és a teljes kiőrlésű gabonákból készült élelmiszerekre. A vásárlási szokások megismerése érdekében primer kutatást készítettem, melynek eredményeit összevetettem a szekunder adatokkal.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Kereskedelem Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | cukormentes élelmiszerek, fogyasztói magatartás, teljes kiőrlésű élelmiszerek, vásárlói magatartás, vásárlói szokások |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 13:03 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 13:03 |
Actions (login required)
Tétel nézet |