Szabó Laura (2021) Munkaszervezés a vendéglátásban a Mercure Budapest Korona Hotelben és Winestone Éttermében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
PROJEKTMUNKA Szabó Laura FMR318.pdf Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2025. December 02.. Download (1MB) |
|
PDF
Titkosítási kérelem.PDF Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Absztrakt (kivonat)
Az általam választott témát, a munkaszervezést a vendéglátásban kívánom bemutatni, a Mercure Budapest Korona Hotel és Winestone Étterme példáján keresztül, ahol szakmai gyakorlati tudásom sajátíthattam el. Továbbá elemzésre kerül a szálloda vendéglátóipari tevékenysége, folyamatszervezése, valamint létszámtervezése egyaránt.Számos kutatást végezve kapok egy teljes összképet arról, hogy hogyan is működik a hotel vendéglátó egységének szervezete, többek között a munkavállalók ösztönzése, illetve a jelenlegi koronavírus-helyzet hatására miként alakult át maga a vendéglátás. Az egyik legfontosabb kérdéskör pedig, a hatékonyság kutatása. Bemutatom a vendéglátás szervezéséhez és hatékonyságának felemeléséhez elengedhetetlen tényezőket.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-vendéglátás [vendéglátás]
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | folyamatszervezés, létszámtervezés, Mercure Budapest Korona Hotel, munkaszervezés, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 13:03 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 13:03 |
Actions (login required)
Tétel nézet |