Munkaszervezés a vendéglátásban a Mercure Budapest Korona Hotelben és Winestone Éttermében

Szabó Laura (2021) Munkaszervezés a vendéglátásban a Mercure Budapest Korona Hotelben és Winestone Éttermében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of PROJEKTMUNKA Szabó Laura FMR318.pdf] PDF
PROJEKTMUNKA Szabó Laura FMR318.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2025. December 02..

Download (1MB)
[thumbnail of Titkosítási kérelem.PDF] PDF
Titkosítási kérelem.PDF
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Absztrakt (kivonat)

Az általam választott témát, a munkaszervezést a vendéglátásban kívánom bemutatni, a Mercure Budapest Korona Hotel és Winestone Étterme példáján keresztül, ahol szakmai gyakorlati tudásom sajátíthattam el. Továbbá elemzésre kerül a szálloda vendéglátóipari tevékenysége, folyamatszervezése, valamint létszámtervezése egyaránt.Számos kutatást végezve kapok egy teljes összképet arról, hogy hogyan is működik a hotel vendéglátó egységének szervezete, többek között a munkavállalók ösztönzése, illetve a jelenlegi koronavírus-helyzet hatására miként alakult át maga a vendéglátás. Az egyik legfontosabb kérdéskör pedig, a hatékonyság kutatása.   Bemutatom a vendéglátás szervezéséhez és hatékonyságának felemeléséhez elengedhetetlen tényezőket.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás [vendéglátás]

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: folyamatszervezés, létszámtervezés, Mercure Budapest Korona Hotel, munkaszervezés, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 13:03
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 13:03

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet