Egyes diétás lisztkeverékek jellemzői és jelentőségük a speciális étrendre szorulók táplálkozásában

Hegedüs Diána (2021) Egyes diétás lisztkeverékek jellemzői és jelentőségük a speciális étrendre szorulók táplálkozásában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Egyes diétás lisztkeverékek jellemzői és jelentőségük a speciális étrendre szorulók táplálkozásában.pdf] PDF
Egyes diétás lisztkeverékek jellemzői és jelentőségük a speciális étrendre szorulók táplálkozásában.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Absztrakt (kivonat)

Kutatásomban bemutatok néhány modern táplálkozási irányzatot, diétát, gabonafajtát, malomipari termékeket, valamint ismertetek néhány korszerű lisztet és keveréket is. Továbbá két diétás lisztkeverék gyártót és termékeit. Majd a fogyasztók szemszögéből is némi belátást nyújtok a speciális lisztkeverékek körébe.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. habil. Lugasi Andrea
Belső
főiskolai tanár, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: egészség, étrend, gabonafélék, interjú, kérdőíves felmérés
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 13:02
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 13:02

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet