Magyarországi borbárok, illetve a világ és a magyar szőlő- és bortermelés vizsgálata, az Y és Z generáció borfogyasztásának bemutatása

Sátori Bence (2020) Magyarországi borbárok, illetve a világ és a magyar szőlő- és bortermelés vizsgálata, az Y és Z generáció borfogyasztásának bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Sátori Bence_szakdolgozat.pdf] PDF
Sátori Bence_szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (963kB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozatban bemutatásra kerül a világ és a magyar szőlő- és bortermelés. Mindemellett az Y és Z generáció borfogyasztási szokásainak bemutatása, illetve a magyarországi borbárok vizsgálata, és a D.O.C. Vino Bar részletes bemutatása.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: bor, borbár, borfogyasztás, bortermelés, szőlőtermesztés
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 13:02
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 13:02

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet