Sátori Bence (2020) Magyarországi borbárok, illetve a világ és a magyar szőlő- és bortermelés vizsgálata, az Y és Z generáció borfogyasztásának bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Sátori Bence_szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (963kB) |
Absztrakt (kivonat)
A szakdolgozatban bemutatásra kerül a világ és a magyar szőlő- és bortermelés. Mindemellett az Y és Z generáció borfogyasztási szokásainak bemutatása, illetve a magyarországi borbárok vizsgálata, és a D.O.C. Vino Bar részletes bemutatása.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | bor, borbár, borfogyasztás, bortermelés, szőlőtermesztés |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 13:02 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 13:02 |
Actions (login required)
Tétel nézet |