A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása az Angyalföldi Sportközpont büfé egység példáján keresztül

Nyirfás Luca Dorottya (2020) A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása az Angyalföldi Sportközpont büfé egység példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Nyirfás_Luca_projektmunka_ (1).pdf] PDF
Nyirfás_Luca_projektmunka_ (1).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of Eredetiségi nyilatkozat a szakdolgozat.pdf] PDF
Eredetiségi nyilatkozat a szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (78kB)

Absztrakt (kivonat)

Dolgozatom címe : A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása az Angyalföldi Sportközpont büfé egység példáján keresztül. Projektmunkámban bemutatom az árubeszerzés fontosabb részeit, ezután rávilágítok csomagolás és a termelés részleteire is. Mindezeket elsősorban élelmiszer biztonsági szempontoknak megfelelően vizsgáltam.Részletezem továbbá a gyakorlatom alatt szerzett tapasztalataimat és elemzem azokat.Dolgozatom végén a kutató munkámat mutatom be, vizsgálom meg és javaslatokat teszek.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szöcze Anikó
Belső
Mestertanár, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: beszerzés, csomagolás, élelmiszerbiztonság, raktározás, szállítás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 13:02
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 13:02

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet