Nyirfás Luca Dorottya (2020) A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása az Angyalföldi Sportközpont büfé egység példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Nyirfás_Luca_projektmunka_ (1).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Eredetiségi nyilatkozat a szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (78kB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatom címe : A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása az Angyalföldi Sportközpont büfé egység példáján keresztül. Projektmunkámban bemutatom az árubeszerzés fontosabb részeit, ezután rávilágítok csomagolás és a termelés részleteire is. Mindezeket elsősorban élelmiszer biztonsági szempontoknak megfelelően vizsgáltam.Részletezem továbbá a gyakorlatom alatt szerzett tapasztalataimat és elemzem azokat.Dolgozatom végén a kutató munkámat mutatom be, vizsgálom meg és javaslatokat teszek.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | beszerzés, csomagolás, élelmiszerbiztonság, raktározás, szállítás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 13:02 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 13:02 |
Actions (login required)
Tétel nézet |