Túri Vivien Orsolya (2020) Characterization of a Hungarian foodie. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Characterization of a Hungarian foodie.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Absztrakt (kivonat)
Food as a source of happiness. Explanation of food memory and neurobiological processes. Introduction of gastro representatives. The role of Instagram in the hospitality industry.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-vendéglátás (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | consumerism, food love, food memory, foodie, Hungarian, Hungary |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 13:01 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 13:01 |
Actions (login required)
Tétel nézet |