Kisiván Milán (2021) A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Burger King példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Kisiván Milán Projektmunka.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Absztrakt (kivonat)
A dolgozat bemutatja a Burger King cég működését, mindennapi elemeit. Belátást nyerhetünk a dolgozók feladataiba.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-vendéglátás [vendéglátás]
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Burger King, étterem bemutatás, gyorsétterem, kiszolgálás, konyha, SWOT-elemzés |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 13:01 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 13:01 |
Actions (login required)
Tétel nézet |