Investigation of the current situation of the institutional HACCP system in Hungary

Bekes Lilla (2021) Investigation of the current situation of the institutional HACCP system in Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat Bekes Lilla.pdf] PDF
Szakdolgozat Bekes Lilla.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (868kB)

Absztrakt (kivonat)

Mass catering was always popular in Hungary, a considerable number of people eats in an institutional catering unit day by day. Since the regulation of HACCP was introduced in our country, there were many changes in the way of making food and its conditions. In this paper, I was trying to investigate the current situation of the applicability of HACCP in three differently developed cities in Hungary, and even in different kind of mass catering units. The unfortunate situation because of the Covid-19 is also discussed during the thesis.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Magyarné Dr. Horváth Kinga
Belső
főiskolai docens, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: catering, food security, Food-safety, HACCP, institutional HACCP
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 13:00
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 13:00

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet