Bekes Lilla (2021) Investigation of the current situation of the institutional HACCP system in Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat Bekes Lilla.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (868kB) |
Absztrakt (kivonat)
Mass catering was always popular in Hungary, a considerable number of people eats in an institutional catering unit day by day. Since the regulation of HACCP was introduced in our country, there were many changes in the way of making food and its conditions. In this paper, I was trying to investigate the current situation of the applicability of HACCP in three differently developed cities in Hungary, and even in different kind of mass catering units. The unfortunate situation because of the Covid-19 is also discussed during the thesis.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | catering, food security, Food-safety, HACCP, institutional HACCP |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 13:00 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 13:00 |
Actions (login required)
Tétel nézet |