Bognár Kinga (2020) Az ételrendelés modern forradalma. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Bognár-Kinga (2).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Projektmunkám összefoglalja az ételrendelés történetét, kialakulását. Részletes betekintést nyújt a mai házhoz rendelési trendekről és szokásokról, valamint arról, hogy hogyan alakult ennek a szolgáltatásnak a jelentősége egy világjárvány idején.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | COVID-19, ételrendelés, étterem, házhoz szállítás, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 13:00 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 13:00 |
Actions (login required)
Tétel nézet |