Balaton-felvidék tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban

Hankusz Sára Lili (2020) Balaton-felvidék tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A Balaton-felvidék tradicionális gasztrokulturája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban.pdf] PDF
A Balaton-felvidék tradicionális gasztrokulturája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (765kB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozatom célja a Balaton-felvidék gasztrokultúrájának megvizsgálása volt. Szakvélemények segítségével megállapítottam, hogy mennyiben tradicionális és mennyiben hagyományőrző az ottani vendéglátás. Arra is fény derült, hogy milyen irányba halad a balatoni gasztronómia. 

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Bakos Róbertné
Külső
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Balaton-felvidék, gasztroforradalom, gasztrokultúra, tradicionális, újhullámos
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 13:00
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 13:00

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet