The impact of gastro blogs on home cooking

Haraszti Eszter (2021) The impact of gastro blogs on home cooking. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of eszter_haraszti_thesis_2020.pdf] PDF
eszter_haraszti_thesis_2020.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (958kB)

Absztrakt (kivonat)

The thesis is about the impact of gastro blogs on home cooking. I have investigated in the history of blogs, gastro blogs, their evolution and tools used for transforming them into income-generating websites.  I used primary research among bloggers and readers, their motivation, overall kitchen skills, and attitude towards online gastronomic  content. 

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Asztalos Réka
Belső
egyetemi adjunktus, Gazdasági Szaknyelvek Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: blog, cooking, gastro blog, gastronomic history, gastronomy
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 13:00
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 13:00

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet