Fagylaltozási szokások hazánkban

Vizler Júlia (2021) Fagylaltozási szokások hazánkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Fagylaltozási szokások hazánkban - Vizler Júlia (TNKE2G).pdf] PDF
Fagylaltozási szokások hazánkban - Vizler Júlia (TNKE2G).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatom legfőbb célja, hogy felmérjem hazánkban a fagylaltozási szokásokat. Elsőként bemutatom a fagylalt történetét, készítését, szükséges alapanyagait, valamint a legismertebb márkákat. Ezután a évente megrendezett "Év fagylaltja" versenyéről is teszek említést. Végül a kérdőívemre kapott válaszokat írom le, amely alapján majd kiderül, hogy a kutatási kérdéseim beigazolódnak-e avagy sem.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
egyetemi tanársegéd, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: cukrászda, Fagylalt, Fagylaltozási szokások, fogyasztói szokások, Költési hajlandóság
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 13:00
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 13:00

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet