Vizler Júlia (2021) Fagylaltozási szokások hazánkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Fagylaltozási szokások hazánkban - Vizler Júlia (TNKE2G).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatom legfőbb célja, hogy felmérjem hazánkban a fagylaltozási szokásokat. Elsőként bemutatom a fagylalt történetét, készítését, szükséges alapanyagait, valamint a legismertebb márkákat. Ezután a évente megrendezett "Év fagylaltja" versenyéről is teszek említést. Végül a kérdőívemre kapott válaszokat írom le, amely alapján majd kiderül, hogy a kutatási kérdéseim beigazolódnak-e avagy sem.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | cukrászda, Fagylalt, Fagylaltozási szokások, fogyasztói szokások, Költési hajlandóság |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 13:00 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 13:00 |
Actions (login required)
Tétel nézet |