Bakti Boglárka Mária (2020) A Gerbeaud-ház ételkínálati stratégiája, az étlaptervezés menete, a régiós alapanyagok megjelenési formái, szezonalitás figyelembe vétele a tervezésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Projektmunka-Bakti Boglárka-NZOCX0.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatomban azokat a jelenségeket fogom vizsgálni, melyek segítik és befolyásolják a fogyasztókat, többek között az ételek vagy vendéglátó egységek kiválasztásában. Eladási oldalról pedig vizsgálni fogom, hogy milyen lehetőségek állnak a vendéglátó egységek rendelkezésére, mind beszerzési, mind eladási szempontból. Sokan megszokásból választanak ételt, nem pedig az étlap segítségével. Ez felvetette bennem a kérdést, hogy, aki ilyen módon választ ételt az vajon szívesen ismer-e meg új ételeket, konyhákat?
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | étlap, étlap készítés, étlapelemzés, Gerbeaud, kávéház, ONYX, szezonalitás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 12:59 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 12:59 |
Actions (login required)
Tétel nézet |