Bakti Boglárka Mária (2020) A Gerbeaud-ház ételkínálati stratégiája, az étlaptervezés menete, a régiós alapanyagok megjelenési formái, szezonalitás figyelembe vétele a tervezésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| ![Projektmunka-Bakti Boglárka-NZOCX0.pdf [thumbnail of Projektmunka-Bakti Boglárka-NZOCX0.pdf]](http://dolgozattar.uni-bge.hu/style/images/fileicons/application_pdf.png) | PDF Projektmunka-Bakti Boglárka-NZOCX0.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) | 
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatomban azokat a jelenségeket fogom vizsgálni, melyek segítik és befolyásolják a fogyasztókat, többek között az ételek vagy vendéglátó egységek kiválasztásában. Eladási oldalról pedig vizsgálni fogom, hogy milyen lehetőségek állnak a vendéglátó egységek rendelkezésére, mind beszerzési, mind eladási szempontból. Sokan megszokásból választanak ételt, nem pedig az étlap segítségével. Ez felvetette bennem a kérdést, hogy, aki ilyen módon választ ételt az vajon szívesen ismer-e meg új ételeket, konyhákat?
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | étlap, étlap készítés, étlapelemzés, Gerbeaud, kávéház, ONYX, szezonalitás | 
| SWORD Depositor: | User Archive | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive | 
| Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 12:59 | 
| Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 12:59 | 
Actions (login required)
|  | Tétel nézet | 
 
         
        
