Nádas Étterem Kínálatának Elemzése

Kovács Patrik (2020) Nádas Étterem Kínálatának Elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kovács_Patrik_Projektmunka.pdf] PDF
Kovács_Patrik_Projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Projektmunkámban a Pest megyében található Nádas Étterem kínálatát elemzem. A vizsgálat fő szempontjai a konyha felépítése, alkalmazott konyhatechnológiák, az ételek megoszlása, az étlapok, kínálat a különleges étrendet folytatók számára és végül az étterem előnyei hátrányai. A projektmunkát az ott töltött idő alatt szerzett sok-sok tapasztalat inspirálta.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás [vendéglátás]

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
egyetemi tanársegéd, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: ételintolerancia, étlap, étterem, hotel, konyha
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 12:59
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 12:59

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet