Kovács Patrik (2020) Nádas Étterem Kínálatának Elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Kovács_Patrik_Projektmunka.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Projektmunkámban a Pest megyében található Nádas Étterem kínálatát elemzem. A vizsgálat fő szempontjai a konyha felépítése, alkalmazott konyhatechnológiák, az ételek megoszlása, az étlapok, kínálat a különleges étrendet folytatók számára és végül az étterem előnyei hátrányai. A projektmunkát az ott töltött idő alatt szerzett sok-sok tapasztalat inspirálta.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-vendéglátás [vendéglátás]
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | ételintolerancia, étlap, étterem, hotel, konyha |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 12:59 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 12:59 |
Actions (login required)
Tétel nézet |