Kovács Patrik (2020) Nádas Étterem Kínálatának Elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| ![Kovács_Patrik_Projektmunka.pdf [thumbnail of Kovács_Patrik_Projektmunka.pdf]](http://dolgozattar.uni-bge.hu/style/images/fileicons/application_pdf.png) | PDF Kovács_Patrik_Projektmunka.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) | 
Absztrakt (kivonat)
Projektmunkámban a Pest megyében található Nádas Étterem kínálatát elemzem. A vizsgálat fő szempontjai a konyha felépítése, alkalmazott konyhatechnológiák, az ételek megoszlása, az étlapok, kínálat a különleges étrendet folytatók számára és végül az étterem előnyei hátrányai. A projektmunkát az ott töltött idő alatt szerzett sok-sok tapasztalat inspirálta.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-vendéglátás [vendéglátás]
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | ételintolerancia, étlap, étterem, hotel, konyha | 
| SWORD Depositor: | User Archive | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive | 
| Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 12:59 | 
| Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 12:59 | 
Actions (login required)
|  | Tétel nézet | 
 
         
        
