Táplálkozástani kívánalmak inzulinrezisztencia esetén

Kecskeméti Fruzsina (2020) Táplálkozástani kívánalmak inzulinrezisztencia esetén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kecskeméti_Fruzsina_Szakdolgozat.pdf] PDF
Kecskeméti_Fruzsina_Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatom célja bemutatni a napjainkban egyre gyakrabban diagnosztizált inzulinrezisztencia meghatározását, kórtanát, klinikai vonatkozásait és kezelési lehetőségeit, valamint kutatásaim segítségével felmérni az inzulinrezisztensek életmódját, illetve étkezési lehetőségeiket a különböző vendéglátóegységekben.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Kádas Lajos
Belső
óraadó tanár, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: diétás választék, életmódváltás, inzulinrezisztencia, inzulinrezisztensek életmódja, táplálkozás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 12:58
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 12:58

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet