A Sarok Vendéglő kínálatának elemzése

Makai Anita (2020) A Sarok Vendéglő kínálatának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka.pdf] PDF
Projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A szakmai gyakorlatomat a Sarok Vendéglőben töltöttem Balatonlellén. Így a projektmunkám is a Sarok Vendéglőről szól, vagyis annak kínálatáról. Az étel- és itallapját, az alapvető kínálatát, a különleges termékek kínálatát, valamint a szolgáltatások kínálatát elemeztem. Emellett szó lesz a konkurens üzletek kínálatáról is. Készítettem egy kérdőívet is, amelyben az emberek véleményét kértem ki a marketingről, a szolgáltatásokról, a személyzetről, illetve hogy mennyit hajlandóak költeni egy adott vendéglátó egységben. 

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Gancsovné Rossi Krisztina
Belső
Mestertanár, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: étkeztetés, gazdasági szolgáltatás, kínálat, vállalkozáselemzés, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 12:57
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 12:57

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet