A fine dining ismertsége és elterjedése hazánkban

Duray András (2021) A fine dining ismertsége és elterjedése hazánkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A fine dining ismertsége és elterjedése hazánkban.pdf] PDF
A fine dining ismertsége és elterjedése hazánkban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Ez a dolgozat a fine dining köré épül, amelyben bemutatom történetét és elterjedését hazánkban. A Textúra étterem elemzésével vázolom a fine dining milyenségét, valamint fény derül a gasztronómia ezen részének ismertségére is.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
egyetemi tanársegéd, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: étterem, fine dining, gasztronómia, Textúra étterem, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 12:56
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 12:56

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet