A fine dining ismertsége és elterjedése hazánkban

Duray András (2021) A fine dining ismertsége és elterjedése hazánkban. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[thumbnail of A fine dining ismertsége és elterjedése hazánkban.pdf] PDF
A fine dining ismertsége és elterjedése hazánkban.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Abstract

Ez a dolgozat a fine dining köré épül, amelyben bemutatom történetét és elterjedését hazánkban. A Textúra étterem elemzésével vázolom a fine dining milyenségét, valamint fény derül a gasztronómia ezen részének ismertségére is.

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-vendéglátás

Supervisors

Konzulens neve
Konzulens típusa
Assignment, Scientific qualification, Institution
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
egyetemi tanársegéd, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: étterem, fine dining, gasztronómia, Textúra étterem, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Depositing User: Archive User
Date Deposited: 2021. Feb. 08. 12:56
Last Modified: 2021. Feb. 08. 12:56

Actions (login required)

View Item View Item