Duray András (2021) A fine dining ismertsége és elterjedése hazánkban. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.
![]() |
PDF
A fine dining ismertsége és elterjedése hazánkban.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (1MB) |
Abstract
Ez a dolgozat a fine dining köré épül, amelyben bemutatom történetét és elterjedését hazánkban. A Textúra étterem elemzésével vázolom a fine dining milyenségét, valamint fény derül a gasztronómia ezen részének ismertségére is.
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Supervisors
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | étterem, fine dining, gasztronómia, Textúra étterem, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Depositing User: | Archive User |
Date Deposited: | 2021. Feb. 08. 12:56 |
Last Modified: | 2021. Feb. 08. 12:56 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |