Duray András (2021) A fine dining ismertsége és elterjedése hazánkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
A fine dining ismertsége és elterjedése hazánkban.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Ez a dolgozat a fine dining köré épül, amelyben bemutatom történetét és elterjedését hazánkban. A Textúra étterem elemzésével vázolom a fine dining milyenségét, valamint fény derül a gasztronómia ezen részének ismertségére is.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | étterem, fine dining, gasztronómia, Textúra étterem, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 12:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 12:56 |
Actions (login required)
Tétel nézet |