Kenyérfogyasztási szokások vizsgálata a magyar lakosság körében

Fábián Angéla (2020) Kenyérfogyasztási szokások vizsgálata a magyar lakosság körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat Fábián Angéla 2020.pdf] PDF
Szakdolgozat Fábián Angéla 2020.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatom témája egy mindenkit érintő témakörbe tartozik és célom, hogy a magyar lakosság kenyérfogyasztási szokásait minél pontosabban megismerjem. Ezáltal a kenyerek fajtáit, rájuk vonatkozó szabályokat illetve a vásárlók és felhasználók preferenciáit is részletesen megvizsgáljam.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Dr. Lenkovics Beatrix
Belső
főiskolai docens, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: búza, élesztő, kenyér, kenyérfajták, kenyérfogyasztás, kovász
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 12:56
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 12:56

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet