Fábián Angéla (2020) Kenyérfogyasztási szokások vizsgálata a magyar lakosság körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat Fábián Angéla 2020.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatom témája egy mindenkit érintő témakörbe tartozik és célom, hogy a magyar lakosság kenyérfogyasztási szokásait minél pontosabban megismerjem. Ezáltal a kenyerek fajtáit, rájuk vonatkozó szabályokat illetve a vásárlók és felhasználók preferenciáit is részletesen megvizsgáljam.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | búza, élesztő, kenyér, kenyérfajták, kenyérfogyasztás, kovász |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 12:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 12:56 |
Actions (login required)
Tétel nézet |