Méz és Méhészeti áruk sajátosságai és forgalmazásuk jellemzői egy vidéki piac példáján bemutatva

Lévai Krisztina Éva (2020) Méz és Méhészeti áruk sajátosságai és forgalmazásuk jellemzői egy vidéki piac példáján bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_Lévai Krisztina_K60U2E.pdf] PDF
Szakdolgozat_Lévai Krisztina_K60U2E.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (7MB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozat a méhészeti ágazat kereskedelmi sajátosságaiba, a méz termelés ár-költség viszonyába, a méz előállítási folyamataiba, piaci pozícióiba ad betekintést. A kutatási téma az alacsony mézfogyasztás okainak feltárása.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelem Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Kulcsar Janosné
Belső
óraadó tanár, Kereskedelem Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: forgalmazás, kereslet, kínálat, méhészet, méz
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 12:56
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 12:56

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet