Lévai Krisztina Éva (2020) Méz és Méhészeti áruk sajátosságai és forgalmazásuk jellemzői egy vidéki piac példáján bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat_Lévai Krisztina_K60U2E.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (7MB) |
Absztrakt (kivonat)
A szakdolgozat a méhészeti ágazat kereskedelmi sajátosságaiba, a méz termelés ár-költség viszonyába, a méz előállítási folyamataiba, piaci pozícióiba ad betekintést. A kutatási téma az alacsony mézfogyasztás okainak feltárása.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Kereskedelem Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | forgalmazás, kereslet, kínálat, méhészet, méz |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 12:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 12:56 |
Actions (login required)
Tétel nézet |