Erste Bank Hungary Zrt. kommunikációs tevékenységének, ügyfélkapcsolatának és marketingjének elemzése és fejlesztési lehetőségeinek bemutatása

Franchi Ivan Dino (2020) Erste Bank Hungary Zrt. kommunikációs tevékenységének, ügyfélkapcsolatának és marketingjének elemzése és fejlesztési lehetőségeinek bemutatása. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[thumbnail of Szakdolgozat_Franchi_Ivan_FGN5UH.pdf] PDF
Szakdolgozat_Franchi_Ivan_FGN5UH.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Abstract

Szakdolgozatomban az Erste Bank Hungary Zrt. kommunikációs tevékenységét, illetve marketingjét elemeztem. Kutatásom során olyan kérdésekre kerestem választ, hogy: Melyek az Erste Bank fő értékei és hogyan kommunikálják azokat? Melyek azok a kommunikációs eszközök, amelyeket a banknak érdemes lenne használni? És melyek azok a kommunikációs eszközök, amelyek nem jelentenek előnyt a bank számára? A koronavírus megjelenése és terjedése miatt a bank kríziskommunikációját is elemeztem, ahol a bank által a krízishelyzet kezelésére tett operatív lépéseket vizsgáltam. Szakdolgozatom megírásához primer és szekunder kutatást is végeztem. Célom elsősorban az Erste Bank imázsának és szolgáltatásai népszerűségének gyarapítása volt. Összességében elmondható, hogy az Erste Bank marketingkommunikációja elfogadható, azonban nagyobb hangsúlyt kell fektetni a közösségi oldalak használatára, illetve a keresőoptimalizálás (SEO) fejlesztésére.

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Kereskedelem Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Kereskedelem és marketing

Supervisors

Konzulens neve
Konzulens típusa
Assignment, Scientific qualification, Institution
Email
Papp Vanda
Belső
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: Erste Bank Hungary Zrt., marketingkommunikáció, pénzintézet, tartalomelemzés, válságkezelés
SWORD Depositor: Archive User
Depositing User: Archive User
Date Deposited: 2021. Feb. 08. 12:55
Last Modified: 2021. Feb. 08. 12:55

Actions (login required)

View Item View Item