Bohus Dalma Zsuzsanna (2021) A budapesti vendéglátóhelyek enteriőrjének jelentősége, hatása a vendégekre a Haris Park bemutatásán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
BDZS-szakdolgozat-végleges.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
Absztrakt (kivonat)
Ma már természetes, ha egy étteremben ízletes fogásokat szolgálnak fel és a személyzet viselkedése kifogástalan, versenyelőnyhöz ezek nem vezetnek. Abban az esetben, ha egy vendéglátóhely szeretne kitűnni a tömegből, fontos, hogy a tulajdonosok kellő figyelmet fordítsanak az enteriőrre. Sokan nem is gondolnák, hogy az enteriőrnek milyen fontos szerepe van egy étterem esetében. Befolyásolja a vendégek választását és az étteremben töltött idejükre is nagy hatással van, ezáltal befolyásolja a bevételt és a jövőbeli visszatérést is. Dolgozatomból kiderül, hogy az enteriőr egyes elemei, milyen módon befolyásolják a vendégélményt, illetve mely étterem típusoknál érdemes kiemelkedő figyelmet fordítani az ízléses belső térre és kik azok vendégek, akiknek a választására leginkább hatással van az enteriőr. A Haris Park egy tökéletes példa arra, hogy hogyan is juttathat egy vendéglátóhelyet versenyelőnyhöz egy lélegzetelállító külső és belső tér.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Budapest, enteriőr, Haris Park, vendéglátóhely, versenyelőny |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 12:54 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 12:54 |
Actions (login required)
Tétel nézet |