Etyek-Budai borvidék borainak bemutatása és felhasználása a vendéglátásban

Klicsu Viktória (2020) Etyek-Budai borvidék borainak bemutatása és felhasználása a vendéglátásban. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[thumbnail of Klicsu Viktória_Szakdolgozat.pdf] PDF
Klicsu Viktória_Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)
[thumbnail of Eredetiség nyilatkozat_Klicsu Viktória.pdf] PDF
Eredetiség nyilatkozat_Klicsu Viktória.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)
[thumbnail of konzultáció igazolólap_Klicsu Viktória.zip] Archive (ZIP)
konzultáció igazolólap_Klicsu Viktória.zip
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (4MB)

Abstract

Szakdolgozatomban az Etyek - Budai borvidéket szeretném bemutatni, illetve borait , hogy miként mutatkozik meg a vendéglátásban. Munkámban áttekintem a borturizmus elméleti alapjait, illetve a borturizmushoz köthető trendeket.A dolgozat fő kérdése, hogy az Etyek-Budai borok megjelennek-e és ha igen, miként a vendéglátásban.

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-vendéglátás

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: bor, borturizmus, magyarországi borvidékek, rendezvények, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Depositing User: Archive User
Date Deposited: 2021. Feb. 08. 12:54
Last Modified: 2021. Feb. 08. 12:54

Actions (login required)

View Item View Item