Klicsu Viktória (2020) Etyek-Budai borvidék borainak bemutatása és felhasználása a vendéglátásban. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.
PDF
Klicsu Viktória_Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (1MB) |
|
PDF
Eredetiség nyilatkozat_Klicsu Viktória.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (1MB) |
|
Archive (ZIP)
konzultáció igazolólap_Klicsu Viktória.zip Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (4MB) |
Abstract
Szakdolgozatomban az Etyek - Budai borvidéket szeretném bemutatni, illetve borait , hogy miként mutatkozik meg a vendéglátásban. Munkámban áttekintem a borturizmus elméleti alapjait, illetve a borturizmushoz köthető trendeket.A dolgozat fő kérdése, hogy az Etyek-Budai borok megjelennek-e és ha igen, miként a vendéglátásban.
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | bor, borturizmus, magyarországi borvidékek, rendezvények, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Depositing User: | Archive User |
Date Deposited: | 2021. Feb. 08. 12:54 |
Last Modified: | 2021. Feb. 08. 12:54 |
Actions (login required)
View Item |