Klicsu Viktória (2020) Etyek-Budai borvidék borainak bemutatása és felhasználása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Klicsu Viktória_Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Eredetiség nyilatkozat_Klicsu Viktória.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
Archive (ZIP)
konzultáció igazolólap_Klicsu Viktória.zip Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (4MB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatomban az Etyek - Budai borvidéket szeretném bemutatni, illetve borait , hogy miként mutatkozik meg a vendéglátásban. Munkámban áttekintem a borturizmus elméleti alapjait, illetve a borturizmushoz köthető trendeket.A dolgozat fő kérdése, hogy az Etyek-Budai borok megjelennek-e és ha igen, miként a vendéglátásban.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | bor, borturizmus, magyarországi borvidékek, rendezvények, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 12:54 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 12:54 |
Actions (login required)
Tétel nézet |