Etyek-Budai borvidék borainak bemutatása és felhasználása a vendéglátásban

Klicsu Viktória (2020) Etyek-Budai borvidék borainak bemutatása és felhasználása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Klicsu Viktória_Szakdolgozat.pdf] PDF
Klicsu Viktória_Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of Eredetiség nyilatkozat_Klicsu Viktória.pdf] PDF
Eredetiség nyilatkozat_Klicsu Viktória.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of konzultáció igazolólap_Klicsu Viktória.zip] Archive (ZIP)
konzultáció igazolólap_Klicsu Viktória.zip
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (4MB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatomban az Etyek - Budai borvidéket szeretném bemutatni, illetve borait , hogy miként mutatkozik meg a vendéglátásban. Munkámban áttekintem a borturizmus elméleti alapjait, illetve a borturizmushoz köthető trendeket.A dolgozat fő kérdése, hogy az Etyek-Budai borok megjelennek-e és ha igen, miként a vendéglátásban.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: bor, borturizmus, magyarországi borvidékek, rendezvények, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 12:54
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 12:54

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet