Az élelmiszerbiztonság szerepe, fejlesztési lehetőségei az élelmiszer-előállítás és forgalmazás területén

Ragány Attila (2020) Az élelmiszerbiztonság szerepe, fejlesztési lehetőségei az élelmiszer-előállítás és forgalmazás területén. Külkereskedelmi Kar.

[thumbnail of Ragány Attila záródolgozat.pdf] PDF
Ragány Attila záródolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (980kB)
[thumbnail of Nyilatkozat a szakdolgozat státuszáról _korlátozott_nyilvános_bizalmas_2020-tavasz_Ragány Attila.pdf] PDF
Nyilatkozat a szakdolgozat státuszáról _korlátozott_nyilvános_bizalmas_2020-tavasz_Ragány Attila.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (250kB)

Absztrakt (kivonat)

A dolgozat célja bemutatni az élelmiszerlánc-biztonság hazai és nemzetközi szabályozását, ellenőrzését, az élelmiszerbiztonság jelentőségét napjainkban, illetve az élelmiszerbiztonság, fejlesztési lehetőségeit, innovációit az élelmiszer előállítás és forgalmazás területén.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Külkereskedelmi Kar

Tanszék

Marketing Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

kereskedelem és marketing

Konzulens(ek)

NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: gyártás, minőség, nyomonkövetés, szabályozás, élelmiszer
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2020. Dec. 12. 14:22
Utolsó módosítás: 2020. Dec. 12. 14:22

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet