Ragány Attila (2020) Az élelmiszerbiztonság szerepe, fejlesztési lehetőségei az élelmiszer-előállítás és forgalmazás területén. Külkereskedelmi Kar.
PDF
Ragány Attila záródolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (980kB) |
|
PDF
Nyilatkozat a szakdolgozat státuszáról _korlátozott_nyilvános_bizalmas_2020-tavasz_Ragány Attila.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (250kB) |
Absztrakt (kivonat)
A dolgozat célja bemutatni az élelmiszerlánc-biztonság hazai és nemzetközi szabályozását, ellenőrzését, az élelmiszerbiztonság jelentőségét napjainkban, illetve az élelmiszerbiztonság, fejlesztési lehetőségeit, innovációit az élelmiszer előállítás és forgalmazás területén.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Tanszék
Marketing Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | gyártás, minőség, nyomonkövetés, szabályozás, élelmiszer |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Dec. 12. 14:22 |
Utolsó módosítás: | 2020. Dec. 12. 14:22 |
Actions (login required)
Tétel nézet |