Borgyos Antónia (2020) Emberi erőforrás menedzsment bemutatása egy vendéglátó egységhez kapcsolódóan. Faculty of Finance and Accountancy.
Preview |
PDF
DBLYUD_2020_zarodolgozat_Borgyos_Antónia.pdf Download (726kB) | Preview |
![]() |
PDF
Nyilatkozat-szakdolgozat-nyilvanossa-tetelerol_2020.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (604kB) |
Preview |
PDF
FOSZK_OF_BORGYOS_ANTÓNIA_DBLYUD.pdf Download (374kB) | Preview |
Abstract
Záródolgozatombanaz emberi erőforrás menedzsment bemutatásával foglalkoztam. Ezen belülkiemeltebben foglalkoztam a bér- és létszámgazdálkodással. Törekedtem egyszervezet minél átfogóbban való szemléltetésére.Az elsőtanulmányaimhoz kapcsolódó munkám során rengeteg tapasztalatot és tudástszereztem, amit a későbbiekben kamatoztatni fogok az életem során. Szeretnékmajd én is egy vendéglátóegységet nyitni egy családi vállalkozásban. Szóbajöhet akár egy étterem, kávézó, ami hasonlóképpen működik, mint amilyenbe énbeleláttam. Szinte minden nap tanultam valamit, amit tudok majd hasznosítani.
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Finance and Accountancy
Department
Menedzsment Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) | ||
---|---|---|---|
Uncontrolled Keywords: | ábraelemzés, eredményalakulás, fogyasztói társadalom, gazdálkodó szervezetek, piaci termékek | ||
SWORD Depositor: | User Archive | ||
Depositing User: | User Archive | ||
Date Deposited: | 2020. Nov. 27. 04:32 | ||
Last Modified: | 2021. Mar. 29. 10:06 | ||
URI: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/27146 | URI: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/27146 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |