Baranyi Szabolcs (2010) HACCP rendszer bevezetése az Alföld Pro-Coop Zrt. frissáru raktárában. Külkereskedelmi Kar.
PDF
D_14989.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (646kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Tanszék
Marketing
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | HACCP-rendszer, Alföld Pro-Coop Zrt., Raktározás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Szabó Zoltán |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Okt. 19. 14:28 |
Utolsó módosítás: | 2020. Okt. 19. 14:28 |
Actions (login required)
Tétel nézet |