A New York Palota által ellátott F&B feladatok bemutatása

Szatmári Brigitta (2020) A New York Palota által ellátott F&B feladatok bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of New York Palota FB  részleg bemutatása Projektmunka.pdf] PDF
New York Palota FB részleg bemutatása Projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Fő témám az F&B rendszer ismertetése és felépítése lesz, a New York Palotában kifejezetten komplex F&B rendszer működik, ezért fő célom ennek bemutatása és működésének, rendszerének megvizsgálása. Projektmunkám elsőrészében szeretném ismertetni a vendéglátás és a New York Palota történetét, főbb meghatározások leírása, ezeket szekunder kutatás segítségével fogom ismertetni. A második felében a primer vizsgálatnál empirikus kutatás módszerét használva mélyinterjút és megfigyelést fogok alkalmazni, kifejezetten az egyes F&B részlegek megismerése és működésének feltárása céljából. Továbbá kitérek a vendégelégedettségre és végezetül összegzem a tapasztalataimat, következtetéseimet és javaslatokat teszek a megismert problémákra.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Gancsovné Rossi Krisztina
Belső
Mestertanár, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: SWOT-elemzés, gasztronómia, rendezvényszervezés, szállodaipar, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Szep. 02. 12:48
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 11. 11:56

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet