A fenntarthatósági jó gyakorlatok bemutatása a Kempinski Hotel Corvinus Budapest F&B részlegén

Kurucz Nóra (2020) A fenntarthatósági jó gyakorlatok bemutatása a Kempinski Hotel Corvinus Budapest F&B részlegén. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[thumbnail of Projektmunka.pdf] PDF
Projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Abstract

A környezetvédelmi intézkedések bemutatása a Kempinski Hotel Corvinus Budapest F&B részlegén. SWOT- elemzés, Interjú

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-vendéglátás

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: fenntarthatóság, környezetterhelés, környezetterhelés csökkentése, környezettudatos gazdálkodás, környezettudatosság
SWORD Depositor: Archive User
Depositing User: Brakszatoriszné Jankó Tímea
Date Deposited: 2020. Sep. 02. 12:48
Last Modified: 2020. Sep. 22. 12:18

Actions (login required)

View Item View Item