Kurucz Nóra (2020) A fenntarthatósági jó gyakorlatok bemutatása a Kempinski Hotel Corvinus Budapest F&B részlegén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Projektmunka.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A környezetvédelmi intézkedések bemutatása a Kempinski Hotel Corvinus Budapest F&B részlegén. SWOT- elemzés, Interjú
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | fenntarthatóság, környezetterhelés, környezetterhelés csökkentése, környezettudatos gazdálkodás, környezettudatosság |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Szep. 02. 12:48 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 22. 12:18 |
Actions (login required)
Tétel nézet |