Takács Péter (2020) Velence Resort & Spa itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| ![Szakdolgozat.pdf [thumbnail of Szakdolgozat.pdf]](http://dolgozattar.uni-bge.hu/style/images/fileicons/application_pdf.png) | PDF Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) | 
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatom témája feldolgozza az adott vendéglátó egység bor értékesítési formáját, illetve felméri a hely jövőbeli lehetőségeit. 
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | bor, borkezelés, bormarketing, szállodák, vendéglátás | 
| SWORD Depositor: | User Archive | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Tímea Brakszatoriszné Jankó | 
| Rekord készítés dátuma: | 2020. Szep. 02. 12:48 | 
| Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 08. 15:58 | 
Actions (login required)
|  | Tétel nézet | 
 
         
        
