Velence Resort & Spa itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése

Takács Péter (2020) Velence Resort & Spa itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat.pdf] PDF
Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatom témája feldolgozza az adott vendéglátó egység bor értékesítési formáját, illetve felméri a hely jövőbeli lehetőségeit. 

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: bor, borkezelés, bormarketing, szállodák, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Szep. 02. 12:48
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 08. 15:58

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet