A Radisson Blu Béke Hotel által ellátott F&B feladatok bemutatása és elemzése

Szabó Alexandra (2020) A Radisson Blu Béke Hotel által ellátott F&B feladatok bemutatása és elemzése. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[thumbnail of A Radisson Blu Béke Hotel által ellátott FB feladatok bemutatása és elemzése.pdf] PDF
A Radisson Blu Béke Hotel által ellátott FB feladatok bemutatása és elemzése.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Abstract

Rövid történelmi bemutatással kezdődik, ezután következik a vendéglátás magyarázata. Bemutatom a dolgozatomban a munkakörökről az általános információkat, ezután rátértem a konkrét hotelre. Ismertettem a munkaköröket, részletesebben a felszolgálásról esett szó. Végezetül pedig a véleményem fejtettem ki az adott hotellel kapcsolatban.

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-vendéglátás

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: F&B, felszolgálás, szállodaipar, turizmus, vendéglátás, vendéglátóipar
SWORD Depositor: User Archive
Depositing User: Tímea Brakszatoriszné Jankó
Date Deposited: 2020. Sep. 02. 12:48
Last Modified: 2020. Sep. 11. 11:55

Actions (login required)

View Item View Item