A Radisson Blu Béke Hotel által ellátott F&B feladatok bemutatása és elemzése

Szabó Alexandra (2020) A Radisson Blu Béke Hotel által ellátott F&B feladatok bemutatása és elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A Radisson Blu Béke Hotel által ellátott FB feladatok bemutatása és elemzése.pdf] PDF
A Radisson Blu Béke Hotel által ellátott FB feladatok bemutatása és elemzése.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Rövid történelmi bemutatással kezdődik, ezután következik a vendéglátás magyarázata. Bemutatom a dolgozatomban a munkakörökről az általános információkat, ezután rátértem a konkrét hotelre. Ismertettem a munkaköröket, részletesebben a felszolgálásról esett szó. Végezetül pedig a véleményem fejtettem ki az adott hotellel kapcsolatban.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Gancsovné Rossi Krisztina
Belső
Mestertanár, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: F&B, felszolgálás, szállodaipar, turizmus, vendéglátás, vendéglátóipar
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Szep. 02. 12:48
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 11. 11:55

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet