Bognár Dominik (2020) A kávé a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Előnézet |
PDF
Projektmunka kész.pdf Download (1MB) | Előnézet |
PDF
SKM_C25820052115500.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (41kB) |
Absztrakt (kivonat)
A projektmunkám fő témája a hazai vendéglátó üzletekben a kávé felhasználása, megjelenése, ezeknek típusai és a hozzá alkalmazott eszközök, gépek. A dolgozatban kitérek a kis- és középvállalkozásokban, illetve a neves Sofitel Budapest Chain Bridge-ben felhasznált kávéitalokra és a felszolgálásokra. Ezen felül még szót ejtek a dolgozat elején a minőségi és tárolási szempontokra.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Sofitel Budapet Chain Bridge, kávé, kávézó, specialty, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Aug. 21. 06:09 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 08. 16:00 |
URI: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/26479 |
Actions (login required)
Tétel nézet |